

انواع کشش کمری یا ترکشن ستون فقرات برای کمردرد
در میان منابع گوناگون انواع مختلفی از کشش کمری یا ترکشن ستون فقرات برای کمردرد توصیف شدهاند، که از میان آنها پرکاربردترینشان عبارتند از:
۱٫ کشش مداوم: کشش مداوم یا تختخوابی از وزنههایی سبک در بازههای زمانی طولانی مدت (هر مرتبه تا چندین ساعت) استفاده میکند. برای کشش کمری یا ترکشن ستون فقرات برای کمردرد ، این مدت زمان طولانی مستلزم آن است که تنها وزنههایی سبکوزن به کار گرفته شوند. باور عمومی بر این استوار است که این نوع کشش در عمل در زمینه جداسازی ساختارهای ستون مهرهها بیتأثیر است. به عبارت دیگر بیمار نمیتواند وزنههایی را تحمل کند که به میزان کافی سنگین بوده و بتوانند سبب جداسازی مهرهها در این بازه زمانی شوند.
۲٫ کشش پایدار: این گونه از کشش شامل وزنههایی سنگینتر است که به صورت بیوقفه در بازههای زمانی کوتاه (در بازههایی بین چندین دقیقه تا یک ساعت) به کار گرفته میشوند. گاهی اوقات از کشش پایدار با عنوان کشش ثابت یاد میشود.
۳٫ کشش مکانیکی متناوب (منقطع): کشش متناوب از منظر مدت زمان و شدت مشابه با کشش پایدار است با این تفاوت که از واحدی مکانیکی برای اعمال و رهاسازی متناوب نیروی کشش در فواصل زمانی از پیش تعیینشده بهره میبرد. کشش کمری یا ترکشن ستون فقرات برای کمردرد
۴٫ کشش دستی: کشش دستی از این قرار است که دستهای پزشک و/یا یک کمربند برای کشیدن پاهای بیمار به کار گرفته میشوند. این روش معمولاً برای مدت زمان چندین ثانیه به کار گرفته میشود، یا اینکه میتوان از آن به عنوان یک حرکت سریع و ناگهانی استفاده کرد.
۵٫ کشش خودکار (اتوماتیک): این روش از یک تخت استفاده میکند که به صورت ویژه طراحی شده و به دو بخش تقسیم شدهاست که میتواند به صورت مجزا خم شده و بچرخد. بیمار نیروی کشش را با کشیدن به وسیله بازوها و/یا هلدادن با پاها تامین میکند. تحقیقات صورت پذیرفته بر روی روش کشش خودکار حاکی از نتایج بالینی قابل قبول است اما با استفاده از این روش تغییری در اندازه یا موقعیت هرنی (فتق، جابجایی) دیسک کمر ایجاد نمیشود.
۶ر کشش وضعیتی: این گونه از کشش با قراردادن بیمار در وضعیتهای مختلف و با استفاده از بالشتها، قالبها یا کیسههای شنی به اجرا گذاشته میشود تا کششی طولی بر ساختارهای ستون مهرهها وارد آورد. این روش معمولاً شامل خمشدن جانبی شده و تنها بر یک طرف از ستون مهرهها تاثیر میگذارد.
۷٫ کشش کمری با جاذبه: در این روش چون تخت درمانی به حالتی عمودی خم میشود از بندها و مهارهایی برای قفسه سینه استفاده میشود تا امنیت بیمار تامین گردد، بنابراین از وزن نیمتنه پایینی بدن برای تامین نیروی کشش استفاده میشود.