اثر طول عضلات بر عملکرد سیستم حرکتی
در این ویدیو تلاش می شود که به بررسی اثر طول عضلات بر عملکرد سیستم حرکتی در افراد بپردازیم.
در ابتدا به عوامل موثر بر قدرت عضلات اشاره می شود. عامل کاهش قدرت عضلات بر اثر استفاده کم را در جلسه قبل در مورد دوندگان مارتن و احتمال غلبه همسترینگ بیان کردیم.
در ادامه در این جلسه به اثر احتمالی کاهش قدرت عضله ناشی از استرین یا کشیدگی ناشی از ضربه یا تروما می پردازیم.
در ادامه به بررسی اثر احتمال ضعف عضلانی ناشی از افزایش طول عضلات (Over-Stretched weakness) می پردازیم. افزایش طول عضلات ممکن است به علت قرار گرفتن در وضعیت های بدنی اشتباه برای طولانی مدت اتفاق بیافتد.
این افزایش طول عضلات می تواند باعث بر هم خوردن رابطه طول-تنشن (Length-Tension relationship) در عضلات شده و برای عضلات ضعف عملکردی ایجاد نماید.
لذا توصیه می شود که برای درمان عضلات دارای این عارضه حتما از تمرینات تقویتی در طول کوتاه استفاده شود.
در ادامه با ذکر یک مورد خانم جوان مبتلا به کمردرد می پردازیم که از این اختلال رنج می برد. این مورد که با درد کمر و اختلال اسکولیوز فقرات کمری به همراه تیلت قدامی لگن و نابرابری در ستیغ خاصره مراجعه نموده است. مشاهده می شود که چگونه با ارائه پروتکول درمانی لازم برای عضلات ضعیف همراه با طول بلند بهبود می یابند.
در ادامه به بررسی اثر احتمالی کشیدگی های عضلانی بر قدرت و عملکرد عضلات می پردازیم. تلاش می شود که در این مورد هم با ذکر یک نمونه واقعی، درمان موثر از نظر مدل کینزیوپاتولوژیک ارائه گردد.
در پایان به بحث در مورد وجود اسپاسم و درد در عضلات می پردازیم. در این قسمت استفاده از تمرینات کششی برای رفع اسپاسم عضلانی به چالش کشیده می شود.
امیدوارم که مشاهده این ویدیو توسط تخصص های مرتبط با سلامت جامعه، بتواند بر افزایش سلامتی عمومی در جامعه کمک نماید.
اثر طول عضلات بر عملکرد سیستم حرکتی